Osmomartovska prodajna akcija Samsung S23 telefona uz Urban Neo 3

Idealna prilika samo u MTEL-u

Povodom 8. marta, međunarodnog dana žena, kompanija MTEL ima posebnu prodajnu akciju Samsung S23 telefona i to uz najpopularniji Urban Neo 3 postpaid paket.

U želji da ovaj važan datum učini posebnim MTEL ima nevjerovatnu ponudu koja je idealna prilika za uživanje u vrhunskom Samsung iskustvu po nevjerovatno povoljnoj cijeni od samo 45 eura mjesečno, i to ukoliko korisnici dođu u MTEL poslovnicu i potpišu ugovor 7, 8. ili 9. marta.

Podsjećamo da u URBAN NEO 3 paketu korisnici na raspolaganju imaju 50GB Interneta i 15GB Interneta za zemlje Zapadnog Balkana (Srbija, BiH, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija). I to nije sve, jer korisnici svakog mjeseca dobijaju u okviru pretplate i 2 puta po 100GB za omiljene aplikacije (Instagram, Youtube i Tik Tok), kao i neograničene razgovore i SMS poruke u MTEL mreži i ka drugim mrežama u Crnoj Gori.

Iskorisite ovu idealnu priliku jer ova posebna akcija traje samo 3 dana. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u https://mtel.me/ kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Kompanija MTEL ovim putem ujedno svim ženama čestita praznik!