Uručene nagrade dobitnicima IV kola nagradne igre „KLIKOM DO KLIJA”

Korisnici dobili Realme telefone, vaučere za kupovinu bicikala i druge vrijedne nagrade

Podgorica, 28. 6. 2024 – MTEL je kompanija koja je spremna da korisnicima uvijek pruži više, zbog čega je organizovala nagradnu igru “Klikom do Klija” u kojoj, tokom pet nagradnih kola, nagrađuje korisnike sa preko 1000 vrijednih nagrada, a glavna nagrada, automobil Renault Clio 5, otići će u ruke najsrećnijeg korisnika.

U skladu sa Pravilima nagradne igre, 20. juna su izvučeni dobitnici IV kola, kojima su danas uručene nagrade. Prestižne Realme telefone dobili su Srđan Srbljanović iz Pljevalja, Marina Šarenac Ulčar iz Tivta i Edis Cikotić iz Petnjice, dok na LINKU možete pogledati spisak dobitnika drugih vrijednih nagrada, kao što su vaučeri za kupovinu bicikala u vrijednosti od 200 eura,Smart Home paketi, m:tel pokloni u vidu atraktivnog promo materijala i poklon gigabajti – po 100 GB mjesečno.

Čestitamo svim dobitnicima IV kola a svim našim korisnicima koji učestvuju u nagradnoj igri želimo puno sreće u poslednjem, V kolu.

Podsjećamo da je za učešće u nagradnoj igri potrebno da dopunite prepaid račun ili platite MTEL račun na vrijeme, putem Moj m:tel aplikacije. Aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se preuzeti na Google Play i App Store ili putem linka: https://bit.ly/Mojmtel.

Pravo učešća u nagradnoj igri (za svako pojedinačno kolo) imaju:

  • Svi registrovani prepaid korisnici MTEL mreže koji u toku trajanja nagradnog kola dopune svoj račun putem Moj m:tel platforme sa najmanje 10 eura,
  • Svi postpaid korisnici (fizička lica i split korisnici koji su odgovorni za plaćanje cjelokupnog računa) koji do 8-og odnosno do 19– tog u mjesecu, u zavisnosti od kola, plate putem Moj m:tel platforme posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug,
  • Svi korisnici interneta, fiksne i multimedije (fizička lica) koji do 8-og odnosno do 19-tog u mjesecu, u zavisnosti od kola, plate putem Moj m:tel platforme posljednji telefonski račun i nemaju zaostali dug.

Rezultati izvlačenja nagrada biće objavljeni na web sajtu MTEL-a, prvog radnog dana po izvlačenju nagrade.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.