MTEL SLAVI 17. ROĐENDAN SA VAMA!

Akcije, popusti na uređaje, otvoreni TV kanali i 117 GB na poklon za sve korisnike!

Podgorica 1. 7. 2024 – Povodom 17 godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori kompanija MTEL je tradicionalno pripremila poklone za sve svoje postojeće i nove korisnike mobilne telefonije, BOX i m:SAT paketa.

MTEL svim svojim korisnicima zahvaljuje na ukazanom povjerenju i podršci i poklanja im 117 GB mobilnog interneta. Poklon GB se mogu aktivirati putem Moj m:tel aplikcije. Dodatak od 117 GB će biti dostupan za aktivaciju od 1. do 9. jula i važi 7 dana od dana aktivacije (dan aktivacije + 7 dana).

NOVI POSTPAID KORISNICI

Kompanija MTEL je pripremila specijalnu ponudu telefona uz Urban NEO pakete, uz akcijska sniženja u kojima rata za telefon i pretplata za paket iznosi već od 17 eura mjesečno. Iz raznovrsne ponude telefona, izdvajamo modele: Samsung A15, Honor Magic 6 lite, Xiaomi Redmi 13c, Realmi C51 i Vivo Y17s.

PREPAID PONUDA

Takođe, svim prepaid korisnicima, koji izvrše dopunu računa putem Moj mtel aplikacije, poslovnica, web shop-a i putem DODAJ servisa, iznos dopune prepaid računa će biti uvećan sa dodatnih 17% od dopunjenog iznosa.

AKCIJE UZ BOX PAKETE!

Svi novi korisnici BOX paketa dobiće specijalnu promotivnu pretplatu od 17 eura u prva 3 mjeseca. A kako bi naši korisnici imali savršeno iskustvo gledanja omiljenog sadržaja, pripremili smo popust od 17% na vrhunske televizore iz ponude.

To nije sve, svim novim korisnicima BOX 4 paketa (BOX 4.1, BOX 4.2, BOX 4.3) koji u toku mjeseca jula zaključe novi kablovski ugovor na 24 mjeseca dajemo 2 mobilna telefona na poklon. Korisnik može da bira dva od 3 uređaja namijenjenih za ovu promociju, u zavisnosti od raspoloživih zaliha: Vivo Y17s 6/128, XIAOMI REDMI 13C 128GB 4G i Realme Note 50 4/128.
Akcije za BOX ponude važe uz ugovor na 24 mjeseca, za aktivacije do kraja jula.

POSTOJEĆI KORISNICI BOX i m:SAT PAKETA

Za sve postojeće korisnike BOX i m:SAT paketa kompanija MTEL je povodom rođendana odlučila da pokloni uživanje u otključanim kanalima iz TV paketa u trajanju od 30 dana.

ROMING SRBIJA

Kako bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji do kraja 2024. godine, kompanija MTEL je pripremila specijalnu cijenu za omiljeni servis korisnika Prva klasa tiket – samo 17 eura za pola godine bezbrižne komunikacije. Ponuda važi za aktivacije do 31. jula 2024. godine. Tiket je namijenjen prepaid, postpaid i biznis korisnicima MTEL-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi MTEL-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici MTEL Crna Gora, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.