Apollon usluga - Aktiviraj. Gledaj. Uživaj.

Tip uslugeSadržajMjesečna naknada
Apollon SVOD paketApollon SVOD paketHolivudski i domaći, filmski i serijski program sa prevodom3,81€  nakon promotivnog perioda
Apollon aplikacijaApollon aplikacijaHolivudski i domaći, filmski i serijski program sa prevodom5,99 €

Kako da aktiviram/deaktiviram Apollon uslugu?

Preuzmite aplikaciju

Preuzmite Apollon aplikaciju sa App Store ili Google Play prodavnice na vaš mobilni telefon, tablet, kompjuter ili TV uređaj.

Aktivirajte uslugu

Korisnik se za uslugu može prijaviti putem self care portala/aplikacije Moj mtel (pomoću Moj mtel naloga kao i putem MOVE TV usluge). Nakon aktivacije usluge, korisnik se redirektuje na Google Play/App store, za instalaciju Apollon aplikacije. Nakon toga korisnik na strani Apollon aplikacije bira operatera m:tel, zatim unosi svoje validne SSO kredencijale na stranici za registraciju. Korisnici MOVE TV usluge, Apollon SVOD paket mogu da aktiviraju kroz sljedeće prodajne kanale: meni MOVE TV usluga, dolaskom u poslovnicu ili pozivom Kontakt centra.

Uživajte u filmskom i serijskom programu

Gledajte najekskluzivnije holivudske i domaće, filmske i serijske programe sa prevodom na vašem mobilnom telefonu, tabletu, kompjuteru ili na Smart TV-u, bilo kada i bilo gdje.

Prestanak korišćenja usluge

Korisnik uslugu otkazuje preko self care portala/aplikacije Moj mtel, pozivom Kontakt centra ili dolaskom u poslovnicu. Apollon usluga je dostupna do kraja mjeseca u kom je korisnik izvršio deaktivaciju i naplaćuje se u punom iznosu za taj obračunski period. Prilikom deaktivacije usluge korisnik će biti obaviješten do kada mu je usluga dostupna.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje