• Ovaj broj predstavlja ukupan broj sajber prijetnji od kojih je Siguran Net zaštitio korisnike m:tel mobilnog interneta od lansiranja servisa 19.6.2023. godine.

  Ukupan broj spriječenih sajber prijetnji

  19.390.705

 • Ovaj broj predstavlja ukupan broj prijetnji koje su uključivale korišćenje zlonamjernih softvera, poznatijih kao Malware (malver). U malware spada opsežan spektar štetnih softvera usmjerenih na korisnike interneta širom svijeta sa ciljem nanošenja štete i preuzimanja kontrole nad njihovim uređajima.

  Ukupan broj spriječenih Malware napada

  10.666.717

 • Ovaj broj predstavlja ukupan broj prijetnji koje su uključivale Phishing (fišing) aktivnosti. Phishing pokušaji su taktike lažnog onlajn predstavljanja kojima se od korisnika interneta pokušavaju izvući povjerljivi lični ili finansijski podaci, kao što su lozinke, adrese, brojevi kartice i sl.

  Ukupan broj spriječenih Phishing pokušaja

  2.184.681

Siguran Net je usluga...Siguran Net je usluga zaštite korisnika od svih vrsta sajber prijetnji u m:tel mobilnoj mreži i u romingu. U slučaju da naiđeš na virus, hakerski napad ili bilo kakav neželjeni onlajn sadržaj, Siguran Net će ti poslati upozorenje i blokirati pristup, uz mogućnost da klikom na dugme „Ipak nastavi“ dalje nastaviš na sopstvenu odgovornost.

Aktivacijom Sigurnog Neta dobijaš...Aktivacijom Sigurnog Neta dobijaš pristup korisničkom portalu, na kom možeš pronaći detaljne informacije i pregled sigurnosnih incidenata od kojih te je ovaj servis zaštitio. Pored toga, na korisničkom portalu možeš blokirati pristup različitim kategorijama sadržaja za sebe i svoju djecu (npr. pristup svim zabavnim sadržajima tipa TikTok, YouTube, Viber itd), kao i odrediti eventualne vremenske izuzetke kada će pristup istima biti omogućen.
Napomena: Pristup Korisničkom portalu, kao i aktivacija Family paketa, omogućena je putem „Moj m:tel“ platforme (Servisi – Siguran Net).

Roditeljska kontrola (zaštita djece) – Family paketRoditeljska kontrola (Zaštita djece) - Siguran Net donosi revolucionarnu funkcionalnost za roditelje u vidu Kontrole sadržaja kojem njihova djeca mogu imati pristup putem interneta. Kroz Korisnički portal, roditelji imaju opciju da na nalozima svoje djece blokiraju pristup zabavnom sadržaju (Instagram, TikTok, Youtube i slično), kao i da biraju vremenske izuzetke za pravila koja postave (npr. "Blokiraj pristup zabavnim sadržajima svim radnim danima od 15 do 20h”).

 • ZAŠTITA OD VIRUSA

 • PHISHING ZAŠTITA

 • ZAŠTITA OD HAKOVANJA

 • RODITELJSKA KONTROLA

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje