Obavještenje - roming

Dragi MTEL korisnici, od 1. jula u zemljama regiona razgovaraćete i surfovati kao kod kuće. Svi  koji putuju u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo moći će minute, SMS-ove i gigabajte iz svojih paketa da troše kao u Crnoj Gori, shodno Sporazumu o smanjenju cijena usluga rominga u javnim mobilnim komunikacionim mrežama u regionu Zapadnog Balkana.

Dolazni pozivi će za korisnike MTEL-a koji se nađu unutar zone Zapadnog Balkana uvijek biti besplatni, dok će se za odlazne pozive trošiti minuti namijenjeni za pozive ka drugim mrežama. Isto važi i za gigabajte i SMS poruke iz paketa, koje ćete u zemljama regiona trošiti kao u Crnoj Gori. U slučaju da potrošite minute, gigabajte i SMS-ove iz paketa, dalja potrošnja će se tarifirati shodno cjenovniku za dati paket kao kada razgovarate, dopisujete se i surfujete kod kuće.

Uz navedene povoljnosti za korisnike koje donosi „roming kao kod kuće“, MTEL već godinama vaša putovanja u Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Kosovo čini opuštenijim i udobnijim nudeći vam m:roming tikete, kojima čak i na godišnjem, mjesečnom ili višednevnom boravku sebi obezbjeđujete neograničenu komunikaciju (dolazni saobraćaj, Internet, saobraćaj ka MTEL mobilnoj i fiksnoj mreži, kao i mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbije, ako putujete u Srbiju).

Sada u ponudi imamo nove m:roming tikete, koji vam obezbjedjuju da ukoliko u svom paketu nemate dovoljnu količinu minuta za razgovore ili gigabajta za surfovanje, to sebi obezbijedite i opušteno otputujete.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje