Ostanite kod kuće i koristite m:tel digitalne servise za sve što vam treba!

Prateći aktuelnu situaciju i primjenjujući najnovije mjere nadležnih institucija u cilju smanjivanja rizika od širenja korona virusa, kompanija m:tel sprovodi proaktivne mjere kako bi osigurala da svi njeni korisnici imaju nesmetan pristup telekomunikacionim i kablovskim uslugama.

Kako bismo borbu protiv širenja virusa svi zajedno učinili još uspješnijom, apelujemo na sve korisnike da ostanu kod svojih kuća, i da sve aktivnosti koje bi inače obavljali u poslovnici - obavljaju putem SelfCare platforme "Moj m:tel".

Svi m:tel korisnici (mobilnih i kablovskih usluga) putem "Moj m:tel"platforme mogu izvršiti uplatu računa i dopunu prepaid broja u samo par klikova. Takođe, mogu brzo i jednostavno ostvariti uvid u aktivirane m:tel pakete i usluge, provjeriti stanje na računu, kao i količinu preostalih resursa, pregledati aktuelne ponude i dostupne dodatke, i još mnogo toga...

Pristup "Moj m:tel" platformi je omogućen korisnicima putem aplikacije (za android i iOS uređaje) i web strane. Korisnici mogu preuzeti "Moj m:tel" na sledećem linku: http://bit.ly/Moj-Mtel

Svim korisnicima m:tel-a koji ostaju kod kuće dane ćemo uljepšati otključavanjem TV kanala na  interfejsu "MOVE".  Čak iako propuste da pogledaju svoj omiljeni film, seriju ili emisiju, putem "MOVE-a" sadržaj mogu premotavati i do 7 dana unazad! TV kanali će, naravno, biti otključani i za sve ostale kablovske i m: SAT korisnike  m:tel-a.

Više info o interfejsu "MOVE": https://mtel.me/Privatni/m-tel-Move

Za ljubitelje vrhunskih filmova i serija, posredstvom m:tel-a možete se registrovati i za jednu od najboljih i najsadržajnijih video platformi na svijetu - HBO GO.

Više info na: https://mtel.me/Privatni/Digitalni-servisi/m-tel-digitalni-servisi/HBO-GO

Takođe, uz HBB TV (hybrid broadband), korisnici m:tel-a dobijaju mnogo više od standardnog televizijskog programa u kojem gledaju sadržaje koji im se nude. Sada je najvažniji izbor korisnika, koji klikom na dugme upravo bira da li želi da prati servisne informacije, vremensku prognozu, najnovije vijesti ili da uživa u zabavnim sadržajima.

Više info na: https://mtel.me/Privatni/Digitalni-servisi/m-tel-digitalni-servisi/HbbTV

Ukoliko vam je, u vrijeme pojačanih potreba za telefonskom komunikacijom, potreban novi mobilni uređaj - takođe ne morate ići u poslovnicu. Na m:tel-ovom korporativnom portalu https://mtel.me/ možete pronaći Web shop sa najnovijom ponudom i promocijama. Sjajna stvar je što ne morate napuštati toplinu svoga doma - dostavu na kućnu adresu vršimo besplatno!

U doba kad nadležni organi preporučuju da se međuljudski kontakt svede na minimum, svi korisnici m:tel-a imaju mogućnost da koriste m:PAY - uslugu beskontaktnog mobilnog plaćanja, uz mogućnost naplate na odloženo (sa sledećim mjesečnim računom za mobilni).

Više info o m:PAY-u na: https://mtel.me/Privatni/m-pay

Ukoliko vam je, uprkos svim ovim mogućnostima, zaista neophodno da pođete u poslovnicu, molimo vas da u skladu s preporukama nadležnih institucija izbjegavate gužve i održavate distancu, kao i da sačekate svoj red ispred poslovnice.  Hvala vam što nam pomažete da svi zajedno sačuvamo zdravlje i dobrobit korisnika i zaposlenih. #coronainfocg#ostanidoma

Pozivamo sve klijente i zaposlene da se pridržavaju zvaničnih preporuka nadležnih institucija. Sve informacije o situaciji sa COVID-19 na jednom mjestu možete pronaći na: https://www.ijzcg.me/me/ncov.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje