Obavještenje o izmjeni uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom

Kako bismo našim kablovskim korisnicima obezbijedli maksimalan doživljaj u svim segmentima usluga koje im pružamo, uveli smo najatraktivniji sportski sadržaj, uz najbolji regionalni filmski i serijski program sa domaćom produkcijom. Uvodimo savremenu OTT platformu a u toku su intenzivne pripreme za dodatno povećanje brzine interneta.

Imajući u vidu povećanje troškova obezbjeđivanja dodatnih TV sadržaja i unapređenja kvaliteta platforme i servisa, cijene usluga koje nudimo su se neminovno uskladile sa tim uvećanjem, na sljedeći način:

Od 01.11.2022. godine naknada za mjesečno održavanje mreže za kablovske korisnike, naplaćivaće se u iznosu od 1,90 eur, umjesto iznosa od 1,00 eur.

Navedene cijene su sa uključenim PDV-om.

Sve ostale odredbe iz Ugovora, Ponude i Opštih uslova ostaju nepromijenjene.

S obzirom na to da su navedene izmjene moguće nepovoljnije od uslova utvrđenih pretplatničkim ugovorom, korisnici imaju mogućnost da, u roku od 30 dana:

  • raskinu ugovor sa MTEL-om bez plaćanja naknade i primjene otkaznog roka (osim u slučaju kupljenog uređaja i posebnih obaveza po tom osnovu) i o tome u pisanoj formi obavijestite MTEL u nekoj od poslovnica ili slanjem putem pošte na adresu MTEL-a, Bulevar Sv.Petra Cetinjskog br. 143, Podgorica.
  • sa MTEL-om zaključe ugovor za korišćenje nekog drugog paketa iz ponude i u tom slučaju potrebno je da posjete neku od poslovnica MTEL-a.

U slučaju da korisnici navedenih paketa ne postupe na jedan od navedenih načina, smatraćemo da su saglasni da nastave korišćenje paketa koji trenutno imaju sa izmijenjenim uslovima.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje