Imamo opciju za vas, kupovinu nekog od TV uređaja na rate

m:tel vam nudi i TV uređaje

Raznovrsna i bogata ponuda uređaja! Fenomenalno iskustvo bez obzira za koji se uređaj odlučite jer su svi PRAVI IZBOR. Iskoristite mogućnost kupovine uređaja na rate.

Mnogo više nego telekomunikaciona kompanija!

Besplatna dostava

Iskoristite povoljnost dostave kupljenog proizvoda/paketa na kućnu adresu! Dostava je besplatna za cijelu Crnu Goru!

Kupovina 24/7

Iz udobnosti kuće, kancelarije, restorana... gdje god da se nalazite možete da koristite povoljnost pristupa webshop-u! Sami odaberite kada želite da izvršite kupovinu željenog uređaja ili usluge - webshop je dostupan 24/7.

Plaćanje karticom

Uživajte u on line kupovini - bez gotovine i zamarajućih procedura i iskoristite mogućnost plaćanja karticom! Štedite vrijeme i jednostavno dobijate uslugu koju želite.

Sigurnost kupovine

Naš web shop vam omogućava povoljnu, brzu i potpuno sigurnu kupovinu, uz zaštitu svih vaših podataka.

 

m:box - rješenje u jednom paketu!

m:box paketi objedinjuju usluge fiksne, mobilne, Interneta i digitalne televizije. Uz novu ponudu m:tel-a možete da imate kombinaciju svih telekomunikacionih usluga na jednom mjestu uz jedan račun i fenomenalnu cijenu.

Sve što vam treba nalazi se u m:box kutiji: fixna, internet i digitalna televizija

KAKO DO NAS

Pošaljite nam mejl!

Ukoliko vam je lakše da se o onome što vas zanima informišete putem mejla, možete nam se obratiti putem sljedeće adrese: korisnicki.servis@mtel.me

Pozovite nas

Korisnički servis m:tel-a (broj 1600) uz stručan i ljubazan tim ima sve odgovore na vaša pitanja 0-24h svakog dana u sedmici (24/7)! 

Uvijek dostupni

Potražite nas na društvenim mrežama - naš tim je tu da vam i na ovaj način olakša put do pravovremene i tačne informacije.