Aktivacija kartice

SIM karticu, koja sadrži tvoj korisnički broj, aktiviraćeš tako što ćeš istu staviti na odgovarajuće mjesto u svom mobilnom telefonu i pozvati broj koji se tarifira (mora biti uspostavljena veza).

Detaljnije

Promjena tarifnih sistema

Ako si naš prepaid korisnik i tvoji zahtjevi su se promijenili od kada si postao naš korisnik, imaš mogućnost prelaska sa prepaida na postpaid. Dovoljno je samo da dođeš na najbliže prodajno mjesto i izabereš pravi postpaid paket za tebe uz mogućnost kupovine mobilnog telefona po povoljnim cijenama.

Detaljnije

Provjera stanja na računu i dopuna kredita

Ako se odlučiš za prepaid, u svakom trenutku možeš provjeriti koliko ti je kredita preostalo, a samim tim i imaš potpunu kontrolu troškova i da dopuniš račun ukoliko želiš.

Detaljnije

Vaučeri za dopunu i elektronska dopuna

Vaučeri za dopunu su u apoenima od 5, 10 i 20 eura i možete ih kupiti u nekom od naših prodajnih mjesta ili kod naših ovlašćenih dilera. Možete izabrati i elektronsku dopunu u poslovnicama m:tela, na svim maloprodajnim mjestima na kojima je postavljen mPOS terminal* kao i na šalterima Pošte Crne Gore.

Detaljnije

Dopuna na bankomatima i putem Web shop-a

Prepaid kredit možete dopuniti i na bankomatima Crnogorske komercijalne banke, karticom i bez provizije, kao i putem web shop-a.

Detaljnije

Period važenja prepaid SIM kartice

Rok važenja prepaid SIM kartice sa pravom korisnika na odlazne i dolazne pozive iznosi 30 dana u kontinuitetu od prvog poziva ili od poslednje dopune kredita. Po isteku 30 dana korisnik u narednih 2 mjeseca ima pravo na prijem dolaznih poziva.

Detaljnije

Produženje validnosti prepaid kartice

Produženje validnosti prepaid kartice plaća se jednokratno u iznosu od 20 eura, čime se produžava validnost kartice na 12 mjeseci od dana uplate (aktivacije).

Detaljnije

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje