Obavještenje

Od 1. novembra 2020. godine izmijeniće se uslovi ugovoreni pretplatničkim ugovorom za određene korisnike mobilne telefonije i to:

  • Postojeći paketi Urban S i Odaberi više 8.9 biće promijenjeni u paket Urban S+, uz izmjenu benefita unutar pretplate, kao i iznosa pretplate, na sljedeći način: 5000 minuta ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži/ 150 minuta ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori / 1000 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori i  2GB Interneta (umjesto dosadašnjih: 5000 minuta ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži; 100/150 minuta ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori; 1000/300 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori i 2GB/1GB Interneta). Cijena pretplate iznosiće 12,90 eura (umjesto dosadašnjih 10,90 eura).
  • Paket Senior Max biće promijenjen i imaće sljedeće resurse: 5000 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori  (umjesto 1000 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori) i 2 GB internet pristupa (umjesto 1 GB internet pristupa). Cijena pretplate iznosiće 7,90 eura (umjesto dosadašnjih 5,90 eura).
  • Postojeći paket Senior plus paketa koji je van komercijalne upotrebe, biće promijenjen  u paket Senior Max, uz izmjenu benefita unutar pretplate, kao i iznosa pretplate, na sljedeći način: 5000 minuta ka m:tel mobilnoj i fiksnoj mreži/ 150 minuta ka ostalim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori/ 5000 SMS poruka ka svim mobilnim mrežama u Crnoj Gori i  2GB Interneta (umjesto dosadašnjih: 100 minuta ka fiksnim CG mrezama/ 30 minuta i 30 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori/3000 minuta i 3000SMS poruka ka m:tel 068 mreži). Cijena pretplate iznosiće 7,90 eura (umjesto dosadašnjih 5,07 eura).
  • Besplatan dodatak, za korisnike m:tel one paketa  i Odaberi više 8.9 paketa sa promo pretplatom od 0 eura, biće promijenjen, uz izmjenu benefita unutar dodatka, kao i iznosa dodatka, na sljedeći način: 5000 minuta ka m:tel mobilnoj mreži i neograničeni pozivi m:tel fiksne mreže, 100 minuta ka svim mrežama u Crnoj Gori i 2GB interneta (umjesto dosadašnjih: 5000 minuta ka m:tel mobilnoj mreži i neograničenih poziva unutar m:tel fiksne mreže). Cijena dodatka iznosiće1,90 eura (umjesto dosadašnjih 0 eura).
  • Korisnicima paketa Surf elastik, koji osim primarne kartice koriste i karticu za šerovanje interneta, bez benefita, na istoj će biti dodijeljen dodatak od 50 GB interneta po cijeni od 1,9 eura.

Sve navedene cijene su sa PDV-om.

S obzirom na to da se novi uslovi razlikuju od onih utvrđenih pretplatničkim ugovorom, ukoliko koristite neki od navedenih paketa, do dana početka primjene navedenih izmjena možete da bezuslovno raskinete ugovor za korišćenje paketa i o tome u pisanoj formi obavijestite Mtel u nekoj od poslovnica ili slanjem zahtjeva poštom na adresu Mtel-a, izuzev ako ste tokom trajanja ugovora kupili uređaj ili opremu na rate kada ste u obavezi da prilikom raskida ugovora izmirite preostale rate u cjelosti i tim povodom dođete u neku od poslovnica Mtel -a.

U slučaju da nijeste u mogućnosti da to uradite (lice sa invaliditetom), pozovite Korisnički centar na broj 1600 i zatražite da ugovor zaključite u mjestu prebivališta (u svom stanu).

U slučaju da ne postupite na jedan od navedenih načina, smatraćemo da ste saglasni sa tim da nastavite korišćenje paketa koji trenutno imate, sa izmijenjenim uslovima.

MTEL d.o.o.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje