Donacija za Podgoricu i Nikšić povodom devetog rođendana

Kompanija m:tel predstavila specijalne ponude za korisnike i novi portal

Donacija za Podgoricu i Nikšić povodom devetog rođendana


Podgorica, 08. jul 2016. – Na danas održanoj press konferenciji Kompanija m:tel je predstavila specijalne ponude za korisnike povodom devetog rođendana.  Na press konferenciji su uručene donacije Opštini Nikšić i Komunalnom preduzeću Podgorica. Menadžment kompanije je predstavio dosadašnje rezultate, kao i planove kompanije.

Izvršni direktor m:tel-a Vladimir Lučić istakao je da je m:tel investirao oko 170 miliona eura od od početka rada 2007.godine. “Samo u proteklih godinu ipo dana smo investirali oko 45 miliona eura i zaposlili 120 novih radnika. Kao društveno odgovorna kompanija svih godina trudili smo se da pomognemo razne sportske, društvene i humanitrane akitvnosti, za šta smo izdvojili za ovih 9 godina preko 3 miliona eura.  U veoma konkurentom tržištu dostigli smo u mobilnoj telefonoji tržišno učešće od 29%. Prošle godine smo krenuli u snažan razvoj fiksne kablovske infrastukture i za manje od godinu dana smo pokrili već 75% stanovništva, a do kraja godine nam je plan da pokrijemo čak 90% stanovištva “.

Donacija povodom rođendana ove godine je opredijeljena za Opštinu Nikšić i Komunalno preduzeće Podgorica.  Ključeve od dva vozila sa specijalnim korpama izvršni direktor Vladimir Lučić uručio je gradonačelniku Nikšića Veselinu Grboviću i direktoru Komunalnog preduzeća Podgorica Bracu Popoviću.

Direktor sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Milivoje Cerović istakao je izrazio zahvalnost korisnicima, koji su  ukazanim povjerenjem doprinijeli onom što danas kompanija m:tel jeste. Tradicionalno, povodom  rođendana kompanije mi poklanjamo korisnicima, kao I zajednici u kojoj poslujemo. Kako smo u prethodnoj godini u potpunosti zaokružili opseg usluga koje nudimo,  naša rođendanaska iznenađenja se odnose na sve segmente: prepaid, postpaid, kablovske usluge.

Za najbolje kablovske usluge i potpun komfor praćenja omiljenih sadržaja na vrhunskim TV uređajima po najpovoljnijim cijenama, kompanija m:tel  je pokrenula prodajnu akciju Led TV uređaja Tesla (32”) i VOX (40”) za samo 99,99 eura! Ova specijalna cijena eura važi za sve one koji se u ovoj promotivnoj akciji odluče za kupovinu navedenih  TV uređaja uz neki od BOX duo i BOX trio paketa ili uz BOX all 4 paket.

Mislili smo na naše postojeće i, naravno, nove prepaid korisnike, Povodom 9. rođendana, i novi i postojeći prepaid korisnici  m:tel-a dobijaju na poklon 999 eura bonusa, za narednih 7 dana. Redovnom sedmičnom dopunom prepaid računa korisnici stiču pravo na novih 999 eura bonusa! Poklonjeni bonus može da se iskoristi za minute u m:tel mreži ili za Internet.

Danas nam svima treba dobar mobilni telefon, a naši korisnici imaju tu povoljnist da ga kupe po izuzetno pristupačnim cijenama. Sada , za  9  android modela telefona  nudimo dodatni popust:  do čak 99 eura uz odgovarajuci paket.

Svi koji koriste naše usluge standardno su navikli na najbolju roming ponudu. Od danas, za samo 9,9 eura, korisnici mogu aktivirati m:roming tiket Prva klasa i od trenutka aktivacije do kraja 2016. godine uživati u neograničenoj komunikaciji sa porodicom i prijateljima, uz neograničene pozive, poruke i Internet!

Opet se vraćamo na priču o korisnicima -  napravili smo novi korporativni portal kako bismo na svaki način bili bliži njima, a oni našim uslugama  i direktnoj aktivaciji svega što im m:tel nudi putem našeg web shop-a. Novi sajt, izrađen je na osnovu najnovijih trendova, koji je sada pregledniji i kompatibilan je i sa svim mobilnim uređajima, tabletima, laptop i desktop računarima. Sve informacije će od sada biti pristupačnije čime će se unaprijediti transparentnost u radu kao i efikasnost u pružanju usluga korisnicima. Pozivamo vas da posjetite novi, redizajnirani sajt mtel-a na www.mtel.me i sa nama podijelite novo korisničko web iskustvo”, rekao je Cerović.

Na press konferenciji je predstavljen najnoviji model kompanije Alcatel Idol 4. Izvršni direktor “Integre”, ovlašćenog distributera Alkatela za Crnu Goru, Rajo Radulović je čestitao kompaniji m:tel devet godina uspješnog poslovanja u Crnoj Gori i u ime Alcatel-a zahvalio kompaniji m:tel na izuzetnoj saradnji koju imaju duži niz godina. “Zajednička prezentacija najboljeg Alcatel telefona do sada, modela Idol 4 još jedan je pokazatelj naše uspješne saradnje.  Ono što bih naglasio jeste jedinstveno prodajno pakovanje koje uključuje VR naočare. Korisnici će, pored već poznatih mogućnosti, moći od sada uživati i u virtuelnoj realnosti. Takodje napomenuo bih da je Idol 4 telefon na Mobile World Congresu u Barseloni osvojio 14 nagrada. Prodaja počinje tokom sljedeće sedmice u svim poslovnicama kompanije m:tel.”, najavio je Radulović.

PR menadžerka m:tel-a Ana Martinović je podsjetila na njihovo društveno odgovorno poslovanje, ne samo kroz donacije, već i kroz sve procese poslovanja, kada se strogo poštuju svi ekološki standardi. Najavila je da će m:tel u cilju doprinosa životnoj sredini donirati uređenje zelene površine u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog ispred poslovnice kompanije m:tel.