Pravila promotivne akcije za kupovinu Samsung uređaja

PRAVILA PROMOCIJE
Samsung Galaxy S23
Samsung Galaxy S23+
Samsung Galaxy S23 Ultra
Samsung Galaxy Z Fold 4
Samsung Galaxy Z Flip 4

1. Organizator promotivne akcije
Mtel d.o.o. sa registrovanim sjedištem na adresi ul.Sv. Petra Cetinjskog 143, Crna Gora, organizuje promotivnu akciju za kupce sljedećih Samsung uređaja: Samsung Galaxy S23, Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 4 i Samsung Galaxy Z Flip 4 (u daljnjem tekstu pojedinačno: „Uređaj“, i zajedno: „Uređaji“).

2. Učesnici, promotivni period
Predmetna promotivna akcija je dostupna poslovnim i privatnim kupcima (krajnjim korisnicima) Uređaja koji imaju adresu dostave na području Crne Gore i koji ispune uslove propisane ovim Pravilima.
Trajanje promocije u pogledu Uređaja je od 05.04.2023. godine do 30.04.2023. godine ili do isteka zaliha Uređaja ili poklona predviđenih za ovu promociju.

3. Pogodnosti promocije
Ova Pravila propisuju uslove učešća u predmetnoj promociji. Predmetna promocija omogućava učesnicima promocije da u promotivnom periodu od 05.04.2023. godine do 30.04.2023. godine kod Organizatora kupe jedan od sljedećih uređaja: Samsung Galaxy S23 Samsung Galaxy S23+, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 4 ili Samsung Galaxy Z Flip 4 uređaj, i ostvare pravo na poklon Samsung Galaxy Watch 5 BT Graphite 44mm (SM-R910NZAAEUC) u skladu s ovim Pravilima.

4. Ostali uslovi za učestvovanje u promociji i ostvarenje prava na pogodnosti promocije
Da bi kupac Uređaja ostvario pravo na učestvovanje u predmetnoj promociji i na pogodnost predmetne promocije, potrebno je da budu ispunjeni sljedeći uslovi:

  • Da kupac kupi jedan od Uređaja;
  • Da je Uređaj kupljen tokom Promotivnog perioda kod Organizatora;
  • Da je Uređaj kupio krajnji korisnik Uređaja (krajnji korisnici su fizičke i pravne osobe s teritorije Crne Gore koje su Uređaj kupile za vlastite potrebe, a ne za potrebe dalje preprodaje i distribucije);
  • Poklon, odnosno Samsung Galaxy Watch 5 BT Graphite 44mm (SM-R910NZAAEUC), biće najkasnije do 15.06.2023. godine dostupan kupcu za preuzimanje.

5. Isporuka kupljenih Uređaja

Uređaji koji su predmet ove promocije, a koji su kupljeni u Promotivnom periodu i u skladu s pravilima ove promocije, biće isporučeni kupcima od strane Organizatora. Rok, vrijeme i način isporuke kupljenih Uređaja samostalno određuje Organizator.

6. Pravo izmjene pravila promocije
Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izvrši izmjene ovih Pravila, uz obavezu da iste, bez odlaganja, javno objavi.

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje