Obavještenje

Poštovani korisnici,

Želimo da vas obavijestimo o primijećenom povećanju poziva iz Nigerije (+234) i Indije (+91), što može ukazivati na potencijalnu telefonsku prevaru. S obzirom na ovo, želimo da vas upozorimo na sljedeće:

  1. Ne odgovarajte na pozive sa nepoznatih brojeva: Ako dobijete poziv sa stranog broja koji vam nije poznat ili koji traje veoma kratko, preporučujemo da ne uzvraćate taj poziv. To može biti dio prevare koja može rezultirati visokim troškovima.
  2. Blokirajte sumnjive brojeve: Ukoliko primijetite da dobijate pozive koji vam djeluju sumnjivo, razmotrite blokiranje tih brojeva na vašem uređaju ili aplikaciji.
  3. Prijavite sumnjive aktivnosti: Ako primijetite neobične pozive ili sumnjive aktivnosti, molimo vas da nas odmah obavijestite. To nam pomaže da zaštitimo integritet naše mreže i preduzmemo odgovarajuće korake kako bismo spriječili bilo kakvu štetu.

Vaša sigurnost i zaštita su naš prioritet. Molimo vas da budete pažljivi prilikom primanja poziva sa nepoznatih brojeva i da preduzmete korake zaštite kako biste izbjegli potencijalne troškove.
Hvala vam na razumijevanju i saradnji.

Mtel – Imate prijate

Mjesto za vaša pitanja

E-mail

Pošaljite nam e-mail na Korisničku podršku

Kontakt centar

Pozovite 1600. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

Social

Uvijek dostupni na Facebook-u, YouTube-u i Instagram-u

Poslovnice

Posjetite naša prodajna mjesta i saznajte sve što vas interesuje